comedycorner

Comedy Corner al Festival de Porta Ferrada

El ‘Comedy Corner’ del Festival Porta Ferrada reuneix a Pep Plaza, Dani Pérez i Eduard BioscaEl Festival Porta Ferrada crea un espai especial on l’humor és el protagonista. Inspirat en el «speaker’s corner» londinenc, Sant Feliu de Guíxols tindrà un espai on diferents monologuistes i la gent del carrer podran fer-nos passar una bona estona i explicar-nos la seva visió de la realitat.

Andreu Buenafuente donarà la benvinguda als protagonistes del «Comedy Corner» que són monologuistes, alguns d’ells ja consagrats, d’altres de nous i d’altres anònims que —si s’atreveixen— pujaran a l’escenari. La missió de qualsevol d’ells serà fer riure als espontanis que s’apleguin al voltant del corner.

El dissabte 26 de juliol hi haurà dos «Comedy Corner»: el primer a les 19h. a la Plaça de Sant Joan i el segon a les 19:30h. a la Plaça del Mercat. Els dos són gratuïts i podrem veure en rotació en qualsevol dels dos a Pep PlazaDani Pérez i Eduard Biosca.

pepplaza

 

Pep Plaza: tot i que les seves arrels són la ràdio i el teatre, es dóna a conèixer a Tv3 a SET DE NIT (produït per EL TERRAT) on feia les paròdies dels personatges Jordi González, Lluís Canut i Joan Gaspart. En la actualitat forma part de «Crackòvia», programa d’èxit de Tv3, amb imitacions de personatges del món futbolístic. També participa al «Polònia».

daniperez

Dani Pérez: capaç de fer-nos viure sensacions que estem farts d’experimentar com si fos la primera vegada. Per exemple, històries de «marujes» que es passen el dia xafardejant per veure el que fan i desfan els veïns. Les seves històries són les nostres històries, en un còctel explosiu que ens mostra la realitat del que ell veu al carrer, en un supermercat, o a la barra d’un bar. Dani Pérez ha intervingut, col.laborat, creat, guionitzat, representat, produït i dirigit en diversos programes de ràdio i televisió. Així com té varis espectacles teatrals.

eduardbiosca

Eduard Biosca: durant 2 temporades (2009-2011) ha fet de predicador de l’optimisme en el programa de ràdio «El Suplement» de Catalunya Ràdio on rebatia més de 100 frases típiques de pessimista. Actualment porta 6 temporades fent «El bar de baix» en el programa de ràdio «Versió RAC1″, interpretant al Sr. Bohigues. Un bocamoll amb el coneixament erroni més extens del món!