llegides

Llegides

‘Llegides’ és el nou cicle de lectures dramatitzades ideada per membres de l’Esbart Teatral de Castellar que s’estrena a la Sala de Petit Format de l’Ateneu. Després de la reposició de l’obra ‘Això no és vida!’, l’entitat reprèn els actes amb una proposta original i novedosa que sorgeix de la necessitat de mantenir un bon nivell de creació pròpia de l’entitat teatral en la programació estable d’espectacles.

La programació de ‘Llegides’ és assumible per l’entitat i ofereix als espectadors un nou producte cultural, més àgil, més fàcil de muntar i prou atractiu. La voluntat de l’ETC és aprofundir en el text teatral més enllà de l’escenificació.

Totes les sessions de ‘Llegides’ -un total de quatre propostes per aquesta temporada-, tenen unes característiques similars, que s’interpreten com a sessions d’una mateixa unitat. Aquestes particularitats es tradueixen en un vestuari mínim, l’ús de càmera negra, caracerització dels actors i actrius, i elements d’atrezzo.

Cada sessió de ‘Llegides’ tindrà un director diferent que triarà l’obra que s’interpretarà, i també escollirà els actors i actrius que treballaran l’espectacle.