No esteu sols3

No Esteu sols

Il·luminació: Disseny fet conjuntament amb Eudald Gili d’Artic Sound.

Única funció: 30 de Setembre de 2012 al Gran Teatre del Liceu

no esteu sols 2

Gala Solidaria presentada per Albert Om

La soledat és un problema de tots i totes i les persones grans són les que en pateixen les pitjors conseqüències; creiem en el potencial de l’ésser humà per transformar la societat. Amb aquest punt de partida, Amics de la Gent Gran organitzem una gala solidària que tindrà lloc el proper 30 de setembre, a les 20h, al Gran Teatre del Liceu, per sensibilitzar la població sobre una situació que pateixen milers de persones grans a Catalunya.

Amb el crit NO ESTEU SOLS!, aquesta gala benèfica servirà per aconseguir recursos per contribuir a l’acció social de l’entitat, a més de celebrar els seus 25 anys de trajectòria. Els beneficis de la venda d’entrades es destinaran íntegrament a expandir la tasca d’Amics de la Gent Gran a cinc noves poblacions de Catalunya.

15 artistes de diverses disciplines artístiques (música, dansa, teatre, pintura i humor) i diverses generacions pujaran a l’escenari del Gran Teatre del Liceu per una causa solidària: ajudar les persones grans que es troben soles o en situació d’aïllament social.

El periodista Albert Om presentarà aquesta gala, que comptarà amb les actuacions de l’humorista Andreu Buenafuente; les actrius Montserrat CarullaVicky Peña i Miranda Gas; la companyia Tricicle; i el cantant Miguel Ríos. També hi actuaran els cantants Peret i Gerard Quintana, el grupGertrudis, la cantant Lídia Pujol i la companyia T de Teatre, entre d’altres.

Amics de la Gent Gran volem fer viure a les persones assistents un espectacle únic i irrepetible que serveixi d’homenatge a les persones grans. També volem mobilitzar la població per combatre la soledat, que afecta greument la salut dels que la pateixen.